Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Bunde | Geulstraat 8


Op een mooie en rustige locatie gelegen moderne instapklare halfvrijstaande woning met moderne badkamer, moderne keuken, 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder (mogelijk 4e slaapkamer) garage en onderhoudsvriendelijke tuin.

VERKOCHT

Typering:
De woning is gelegen nabij het centrum van Bunde en op enkele loopminuten van de winkelvoorzieningen. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/ hal (2.60 x 1.30) v.v. een tegelvloer, meterkast, garderobe, modern toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer/keuken (totaal ca. 38 m2) in U-vorm, aanbouwkeuken v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vrieskast, combi magnetron-oven, granieten werkblad en lichtkoof, schitterende serre (5.25 x 3.35) met grote schuifpui naar geheel beklinkerde achtertuin, via de serre te bereiken verwarmde garage (6.95 x 2.90) met aansluitingen en warm/koud water, ruime onderhoudsvrije achtertuin met achterom.

1e verdieping:
Overloop, 3 mooie slaapkamers respectievelijk groot (3.40 x 2.15), (4.90 x 2.90) en (4.05 x 2.10), moderne betegelde badkamer (2.85 x 2.05) v.v. douchecabine, wastafelmeubel en wandcloset.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met mogelijkheid voor 4e slaap/hobbykamer. Plaatsing cv-combiketel (Remeha, huur) en de aansluitingen wasmachine en droger.


Algemeen:
Bouwjaar 1988, perceelgrootte: 231 m2, woonoppervlakte: ca. 123 m2 (inclusief serre en zolder, exclusief garage), inhoud: ca. 315 m3, spowmuren, dakisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap