Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Beek | Prins Mauritslaan 5C


Op loopafstand van het centrum van Beek gelegen schitterend en sfeervol in 2012/2013 gemoderniseerde (boven)woning, bestaande uit 5 verdiepingen (!) en prachtig royaal dakterras.

VERKOCHT

Typering:
Deze woning maakt onderdeel uit van een gebouw met 2 appartementsrechten (kantoor van een andere eigenaar en de woning van onze opdrachtgever). De woning die wij thans verkopen bestaat uit een kelderruimte, begane grond met entree/gang, 1e verdieping met de royale leefruimte, 2e verdieping met de slaapvertrekken en de badkamer en tot slot de zolderverdieping. Om de hoek is het centrum van Beek met al haar (winkel)voorzieningen.
Openbaar vervoer is in de directe nabijheid, terwijl de op- en afritten van diverse snelwegen makkelijk en snel te bereiken zijn.


Souterrain:
Handige grote kelderruimte (7.50 x 2.50).

Begane grond:
Entree, prachtige royale brede gang (ca. 16 m2) met authentieke vloer en mooie trappartij naar de verdieping, meterkast met automatische groepen.

1e verdieping:
Deze verdieping is geheel v.v. een prachtige laminaatvloer.
Royale L-overloop (ca. 9 m2), modern toilet met wandcloset en fonteintje, bijkeuken (2.40 x 1.60) met aansluiting wasmachine en droger, royale leefruimte (42 m2) bestaande uit woonkamer/living met deur naar balkon en open keuken met moderne aanbouwcombinatie v.v. 6-pits gaskomfoor met grote oven, stoomoven, combi magnetron/oven, vaatwasser, koelkast, vrieskast en mooi hardstenen werkblad, prachtig en zonnig dakterras (ca. 7.70 x 5.00) aan de achterzijde.


2e verdieping:
Deze verdieping is eveneens v.v. een mooie laminaatvloer.
Ruime overloop (ca. 10 m2), slaapkamer 1 (16 m2), slaapkamer 2 (19 m2), schitterende sfeervolle badkamer v.v. inloopdouche, ligbad en 2 wasbakken in sidetabel verwerkt, separaat modern toilet met wandcloset en fonteintje.


3e verdieping:
Zolder te bereiken via vlizotrap, plaatsing van de cv-combiketel (eigendom, bouwjaar 2013), unit mechanische afzuiging badkamer en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1900, gebruiksoppervlakte: ca. 144 m2, waarvan wonen ca. 110 m2, dakterras ca. 40 m2, houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, in 2012/2013 geheel gemoderniseerd. Zeer sfeervolle (starters)woning. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap