Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Meerssen | Montfortanenplein 21


Op een goede en gewilde locatie gelegen, over twee verdiepingen verdeeld, appartement met groot terras op het zuiden, (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein.

VERKOCHT

Typering:
Dit appartement is gelegen op loopafstand van het centrum van Meerssen met de gezellige markt en haar basiliek. Het betreft een zeer geliefde (top)woonomgeving, een levendige buurt met in de directe nabijheid het monumentaal park en het station. Meerssen heeft verder een groot aanbod aan (winkel)voorzieningen. De centra van Maastricht en Heerlen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en de op- en afritten van de autosnelwegen A2 en A79 liggen op steenworp afstand. De gemeente Meerssen biedt een perfect woon- en leefklimaat.

Begane grond:
Grote afgesloten parkeerplaats met eigen genummerde parkeerplaats, (fietsen)berging.

Niveau 1:
Via trap te bereiken open galerij met aansluitend de entree van de woningen/appartementen.
Entree/hal (3.55 x 2.30) met trappartij naar de verdieping (niveau 2), meterkast, leefruimte bestaande uit woonkamer (6.10 x 3.95) met deur naar terras, open keuken (2.70 x 2.60) met L-opstelling v.v. diverse apparatuur, bijkeuken (2.45 x 1.15) alwaar plaatsing cv-combiketel (eigendom, bouwjaar 2007), voorkamer (3.45 x 2.00, eveneens als slaapkamer te realiseren) met aansluitend royale slaapkamer (4.40 x 2.75) met deur naar het terras, badkamer (2.35 x 1.60) met douchecabine (massagedouche etc.) en wastafelmeubel, separaat toilet met wandcloset en fonteintje, prachtig ruim (deels overdekt) terras (ca. 23 m2) op het zuiden gelegen.


Niveau 2:
Voorheen met vlizotrap en thans met vaste trap te bereiken royale verdieping (ca. 7.75 x 4.85) alwaar aansluitingen witgoedapparatuur. Deze verdieping is voor meerdere doeleinden geschikt.

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1978, gebruiksoppervlakte: 105 m2, inhoud: ca. 300 m3, bijdrage VvE: € 100,-- per maand. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap