Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Bunde | Court Pendustraat 23


In het bestemmingsplan “Ingenope” gelegen royale vrijstaande woning met 4 slaapkamers, en ruime op het zuiden gesitueerde tuin met prachtig overdekt terras.

VERKOCHT

Typering:
Deze in 1999 gerealiseerde, direct instapklare woning is van alle gemakken voorzien. De woning lig op een prima en rustige locatie in een fijne moderne woonwijk. De naaste omgeving beschikt over veel openbaar groen en een speelterrein. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
De gehele begane grond is v.v. een stenen stroken vloer met vloerverwarming.
Entree/hal (ca. 8 m2), meterkast, garderobekast, bergkast met plaatsing unit vloerverwarming, toilet met wandcloset en fonteintje, mooie zeer royale woonkamer/living (ca. 67 m2) met gashaard en schuifpui naar overdekt terras, gesloten keuken (3.65 x 3.45) met elektrische vloerverwarming en moderne aanbouwcombinatie (2005) v.v. combi magnetron/oven, heteluchtoven, inductie kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast en vaatwasser, bijkeuken (3.50 x 2.05) met aanrechtblok en aansluitingen witgoedapparatuur, aansluitend garage (6.10 x 3.40) met sectionaalpoort, handige tuinberging (3.45 x 1.50), schitterend terras met grote plavuizen en prachtige overkapping (2010), op het zuiden gelegen mooi aangelegde tuin met vlonder louncheterras en jacuzzi (over te nemen).


1e verdieping:
De eerste verdieping is geheel v.v. een laminaatvloer.
Speelse overloop/study (ca. 14 m2), cv-berging alwaar plaatsing combi huurketel en de unit mechanische ventilatie, (ouder)slaapkamer I (ca. 20m2) met schuifpui naar balkon, slaapkamer II (ca. 12m2), slaapkamer III (ca. 11m2) en slaapkamer IV (ca. 8 m2), ruime badkamer (2.90 x 2.45) v.v. ligbad, 2x wastafel met meubel, spiegelwand en douchecabine, separaat toilet.


Algemeen:
Bouwjaar: 1999, perceelgrootte: 510 m2, gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 190 m2, inhoud ca. 670 m3, spouw, vloer en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, stroken plavuizen op begane grond, laminaat op 1e verdieping, alarminstallatie.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.


De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap