Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Bunde | Hemelboomlaan 3


DEZE WONING MOET VAN BINNEN GEZIEN WORDEN!
Verrassend ruime en goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen op een hoeklocatie met recent gemoderniseerde uitbouw en prachtige terrasoverkapping.


VERKOCHT

Typering:
De woning is gebouwd in 1933 en door de jaren heen gemoderniseerd en verruimd. Het pand beschikt o.m. over een oprit/parkeerplaats met ruime garage en een voor- en achtertuin. De omsloten, gezellige en onderhoudsvriendelijke achtertuin met optimale privacy is volledig beklinkerd en is noordwestelijk gesitueerd. Bunde is gelegen op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en heeft goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door bedreven wordt.

Begane grond:
Entree/hal (2.30 x 2.00) met garderoberuimte, meterkast, mooie houten trappartij naar verdieping, provisiekast (onder trappenhuis), toiletruimte, mooie leefruimte (ca. 54 m2) bestaande uit: woonkamer (ca. 27 m2) incl. gaskachel, royale eetkamer/uitbouw (ca. 19 m2) met laminaatvloer en via schuifpui toegang naar overdekt terras/tuin, gesloten keuken (ca. 8 m2) met aanbouwcombinatie in hoekopstelling en is v.v. granieten werkblad, rvs-spoelbak, 4-pits-gaskookplaat, uitschuifbare afzuigkap, koelkast, vrieskast, oven, vaatwasser en veel kastruimte, gezellige besloten tuin met mooie terrasoverkapping met lichtstraat, oprit naar ruime garage (6.40 x 3.00) met aansluitingen witgoedapparatuur.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5.15 x 3.95) met trap naar zolderkamer, slaapkamer II (3.45 x 2.00), slaapkamer III (3.10 x 2.45), badkamer v.v. ligbad en badmeubel met vaste wastafel.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime slaapkamer IV (3.75 x 3.05) met brede dakkapel en via
vlizotrap te bereiken bergzolder. Plaatsing cv-combiketel (Bosch, huur).


Algemeen:
Bouwjaar 1933, perceelgrootte: 187 m2, vloeroppervlakte ca. 110 m2, inhoud: 415 m3 (excl. garage), spouwmuur- en dakisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken,
Deze woning kan eenvoudig ‘levensloopbestendig’ worden gemaakt!
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap