Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Ulestraten | Don Boscostraat 2


Op een gunstige locatie (naast de SPAR supermarkt) gelegen voor verschillende doeleinden geschikte bedrijfsruimte met 20 eigen (binnen en buiten) parkeerplaatsen, alsmede een royale bovenwoning met riant dakterras.

Prijs op aanvraag: € 0,-

Typering:
Het object is verdeeld in een met flexibele wanden ingedeelde bedrijfsruimte, geschikt voor detailhandel, kantoor of praktijk en een riante (gedateerde) bovenwoning met 3 ruime slaapkamers en een groot dakterras (ca. 110 m2). Het geheel is gelegen op weinig loopminuten van winkels en de basisschool van Ulestraten. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Bedrijfsruimte:
Souterrain (ca. 110 m2), te bereiken via nieuw aangelegde afrit, alwaar ca. 12 inpandige parkeerplaatsen. Begane grond is voorzien van een royale bedrijfsruimte, momenteel bestaande uit 2 kantoorunits (ca. 30 en 13 m2), winkel/kantoor/praktijkruimte (ca. 95 m2), magazijn (ca. 34 m2), kantine (ca. 9 m2), werkplaats (ca. 20 m2), kleine garage (ca. 15 m2) en royale garage (ca. 54 m2).

Bovenwoning:
De bovenwoning is via een separate ingang te bereiken. Souterrain met handige provisiekelder, Begane grond: hal/entree, toilet met fonteintje. 1e verdieping: royale overloop, toilet met fonteintje, berging, L-woonkamer met openhaard partij en 2 schuipuien naar terras, open keuken met eiken aanbouwcombinatie (totaal ca. 82 m2), aansluitend riant betegeld dakterras (ca. 110 m2), badkamer v.v. ligbad, wastafel, douche, bidet en toilet, 3 slaapkamers groot respectievelijk 20, 11 en 10 m2, waarvan 2 grenzend aan balkon en 1 grenzend aan dakterras.

Algemeen:
Bouwjaar: jaren ‘60, perceelgrootte: 710 m2, bedrijfsruimte ca. 275 m2 incl. garage, bovenwoning ca. 158 m2, totale inhoud: ca. 1.850 m3. Eventueel terugverhuur van (een gedeelte van) de bedrijfsruimte aan huidige eigenaar is bespreekbaar. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blabla
Disclaimer  | Sitemap