Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Valkenburg | Strabeek 14C


Zeer gunstig gelegen, nabij uitvalswegen en het centrum van Valkenburg, goed onderhouden appartement met vaste parkeerplaats en kelderberging.

VERKOCHT

Typering:
De locatie is prima en biedt een optimaal woonklimaat, dicht bij de mooiste natuur– en wandelgebieden van Nederland. Het appartement met zeer fraai uitzicht aan voor- en achterzijde ligt op enkele minuten van het centrum van Meerssen en Valkenburg. Valkenburg is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Maastricht (ca. 9 km.) weet Valkenburg zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Souterrain:
Royale en praktische kelderberging met aparte ingang (fiets/scooter) en stroomvoorziening.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree aan voor en achterzijde van het complex, brievenbussenunit, bellentableau, lift en trappenhuis. Eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

3e verdieping:
Entree/hal (ca. 5 m2) met laminaatvloer, meterkast, cv-berging met aansluiting wasmachine/droger, nieuw modern toilet met fonteintje, nieuwe geheel betegelde badkamer met ligbad en wastafel (ook hier eventueel aansluiting voor wasmachine), fraaie woonkamer (7.00 x 5.00) met aansluitend slaapkamer I of woon/eetkamer, royale slaapkamer II, semi-open keuken met aanbouwcombinatie v.v. apparatuur, met windscherm afgezet balkon (ca. 5 m2) aan voorzijde met schitterend uitzicht.

Algemeen:
Woonoppervlakte: ca. 80 m2, inhoud: ca. 210 m3, grotendeels kunststof kozijnen en dubbele beglazing, cv-combi VR eigendom (2002), eigen vaste parkeerplaats, voldoende parkeermogelijkheden voor gasten, dak en spouwmuurisolatie, nieuw toilet, nieuwe badkamer en keuken, huisdieren toegestaan. Servicekosten € 177,-- (incl. water). Prima (starters)appartement.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap