Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Eijsden | Ingenieur Rocourstraat 4


IN PRIJS VERLAAGD!
Nabij diverse voorzieningen en het station gelegen gezellige tussenwoning met achterom.

Vraagprijs: € 145.000,- k.k.

Typering:
Deze nog deels af te werken woning ligt aan de doorgaande weg richting Eijsden-dorp. De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke dorpskern, waaronder de bekende pittoreske Diepstraat en het (fiets)veer over de Maas naar Ternaaien. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed toeven is.

Souterrain:
Provisiekelder.

Begane grond:
Entree, meterkast, gezellige woonkamer (ca. 33 m2) met tegelvloer, aansluitend ruime leefkeuken (ca. 17 m2) met (gedateerde) L-keukenopstelling v.v. diverse apparatuur, nog af te werken bijkeuken met toilet en bergkast, deur naar de achtergelegen tuin met achterom, via tussenportaaltje (alwaar het 2e toilet) is de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4.65 x 2.75) met vaste kast, slaapkamer II (3.95 x 2.40), badkamer (3.95 x 2.10) met hoek bubbelbad, wastafelmeubel, douchecabine en wandcloset.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer III (4.70 x 3.50), slaapkamer IV (3.60 x 3.40), berging (2.30 x 1.35) met plaatsing cv-combiketel (Agpo, bj. 2000, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1920, perceeloppervlakte: 120 m2, woonoppervlakte: ca. 117 m2, inhoud: ca. 315 m3, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 2e verdieping geisoleerd, enkele geluidsisolerende wanden. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap