Woningen Nederland Nieuwste woningen Inschrijven
Woningen Buitenland Recent verkocht Contact

Maastricht | Wim Duisenbergplantsoen 31


Zorgeloos huren in een aansprekende kantooromgeving volgens het Offices for You concept.

Huurprijs vanaf: € 78,- per maand

Typering:
Parc Ceramique Maastricht

Gelegen naast de Kennedybrug te Maastricht is het nieuwbouwproject Parc Ceramique gerealiseerd. Het pand maakt onderdeel uit van een gebied waar in totaal drie kantoorgebouwen zijn gebouwd. De architectuur sluit perfect aan bij de directe omgeving. Door de grote glaspartijen tot aan de vloer, hebben de kantoren een grandioos en vooral groen uitzicht.

Vlakbij is het historische stadscentrum van Maastricht. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de grote uitvalswegen rondom Maastricht en het treinstation. Een bezoek aan de bibliotheek, het bekijken van een tentoonstelling of bourgondisch dineren, Ceramique is een plek waar altijd iets is te beleven. Kortom een toplocatie met vele mogelijkheden. In Parc Ceramique, gelegen aan het Wim Duisenbergplantsoen 31, biedt Offices for You kantoren met in totaal meer dan 130 werkplekken aan.


Zorgeloos huren:
Onze opdrachtgever “Offices for You” biedt de (startende) ondernemer de mogelijkheid om zelf zijn manier van werken samen te stellen. Zij bieden aan ondernemers oplossingen op het gebied van kantoorruimte, persoonlijke ondersteuning, ICT, vergaderen, enz. Het “Offices for You Concept” begint bij "de Basis", die toegang geeft tot alle panden en faciliteiten van “Offices for You” in Nederland. Vervolgens breidt u “de Basis” uit met de bouwstenen van de menu's: kantoren, kantooroplossingen, social space en persoonlijke ondersteuning. Offices for You biedt ondernemers een kantooroplossing op maat!

Het Offices for You concept:
De “Basis”

Offices for You "de Basis" is uw toegang tot alle mogelijkheden die Offices for You kan bieden. Alle faciliteiten die u als (startende) ondernemer nodig heeft voor het goed laten werken van uw onderneming. Het begint bij "de Basis", en vervolgens kiest u de bouwstenen die u in staat stellen om succesvol te kunnen ondernemen.
Bouwstenen om "de Basis" op maat uit te breiden
Bouw de oplossing die het beste bij uw bedrijf of onderneming past! Breidt "de Basis" uit door de bouwstenen uit de verschillende menu's toe te voegen. Kies uw favoriete kantoor van klein tot groot, voor 4 halve dagen in de maand of permanent. Alle kantoorruimtes zijn volledig ingericht en startklaar. Kies bij uw kantoor uw ICT oplossing, bv. ICT comfort. Bepaal de extra persoonlijke ondersteuning die u nodig heeft en welke extra invulling u wilt geven aan het gebruik van de social space. Bijvoorbeeld een van de vergaderoplossingen van Offices for You zoals een Meet&Greet pakket (kort vergaderen) of teamvergaderen.

De voordelen van Offices for You "de Basis":
-Een kantooroplossing vanaf € 77,50 per maand
-Een informele werkplek in de social space
-Een aansprekende werkomgeving
-Gratis koffie en thee Gratis Wifi
-Elke maand is uw kantooroplossing aan te passen
-U bepaalt zelf uw maandelijkse kosten
-Onderhoud en beveiliging van het gebouw
-Een gastvrouw die uw bedrijf en uw klanten kent
-Beschikbaarheid van ondersteuning en gebruik
-kantoor faciliteiten

Wat zijn de voorwaarden?

U betaalt één vaste prijs per persoon per maand voor Offices for You “de Basis”, vanaf € 70,-. Daarna kiest u zelf de oplossing die bij uw bedrijf of onderneming past en bepaalt u dus zelf uw kosten.

Krijg ik nog korting of zijn er nog arrangementen?
Jazeker, wanneer u een jaarcontract afsluit en/of meer dan 5 bouwstenen afneemt, krijgt u korting op uw totale kantooroplossing. Offices for You biedt regelmatig verschillende arrangementen aan tegen gunstige voorwaarden.

Bouwstenen Kantooroplossingen

Offices for You biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf de ideale werkplekoplossing samen te stellen. Kies de pakketten die het beste aansluiten bij uw bedrijf en werksituatie, o.a.:
Postadres, ICT pakketten, softwarepakketten, parkeren, bezoekers-parkeerplaats,
opslag buiten kantoorruimte, extra inrichting etc.

Bouwstenen Social space:

Offices for You biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf de ideale werkplek oplossing samen te stellen. Kies de pakketten die het beste aansluiten bij uw bedrijf en werksituatie, o.a.:
Meet & Greet vergaderen, teamvergaderen, avond/ochtendvergaderen,
verzorging lunch.

Bouwstenen Persoonlijke ondersteuning:

Offices for You biedt ondernemers de mogelijkheid om zelf de ideale werkplek oplossing samen te stellen. Kies de pakketten die het beste aansluiten bij uw bedrijf en werksituatie, o.a.:
Zakelijke ondersteuning, persoonlijke ondersteuning, dagelijkse schoonmaak, roomservice, telefoonbeantwoording.


Informatie:
Piet Stohr Makelaardij
Vliegenstraat 2
6241 CH Bunde
Postbus 18
6230 AA Meerssen
t.: 043-3218111
f.: 043-3215875
m.: 06-46085657
info@pietstohr.nl
www.pietstohr.nl


Bekijk foto's Print woning
Bekijk kaart Tip een kennis over dit pand
blablablablablablablablablablabla
Disclaimer  | Sitemap